Szolgáltatásainkból

Motoroptimalizálás

Chiptuning

A motoroptimalizálás lényege egy dinamikusabb, rugalmasabb, erőtartalékkal rendelkező motor létrehozása a vezérlőegységében tárolt adatok módosítása által.

Ultrahangos injektor tisztítás

Injektor tisztítás

Az ultrahangos injektor tisztítás az esetek 90%-ban eredményes korszerű tisztítási eljárás, melynek során a befecskendező szelepek ultrahangos, és hevített vegyi tisztításon mennek keresztül.

Facebook

Tuning fóliázás

 Manapság nagy divat, hogy a tulajdonosok átszíneztetik, átfóliáztatják autóikat. Nem véletlenül. A 3D fóliák olyan képességekel bírnak, melyek egyedi stílust tudnak kölcsönözni az autónak. Az esetek többségében a bevonás(wrap) legfőbb oka a kitűnni vágyásban rejlik. Az ilyen autók dekorját legtöbbször karbon, vagy matt (fekete és fehér) fényű anyagok adják, de nem ritka az egyedi színezetű kivitel megvalósítása sem.

 A bátrabbak akár neon színű, gyöngyház, színváltós, bőrmintás vagy szálhúzott anyagok közül is választhatnak. Ezek a dekor fóliák nagy ellenálló képességüknek köszönhetően jó fedő képességűek és hosszú élettartamúak.

 Az általunk használt anyagok speciális öntött, 3D fóliák, amelyeket kimondottan autók karosszériájának befóliázására fejlesztettek ki a gyártók.

Karosszéria fóliák előnyei:
  • A fényezéssel szemben gyorsan elkészül, akár 1 nap alatt.
  • A helyesen felrakott fólia védi az eredeti fényezést a sérülésektől.
  • A szakszerűen felrakott fólia nyom nélkül eltávolítható a későbbiekben.
  • Esztétikus és egyedi megjelenést kölcsönöz a gépkocsinak.

Elérhetőségek

fóliaÁSZ
Telefon: +3620 383 35 25
E-mail: info@foliaasz.hu
Web: www.foliaasz.hu
Közösség: facebook.com/foliaasz

Néhány példa munkánkból

Fényezési hiba eltakarása:

  Egy kedves hölgy keresett meg bennünket, hogy tudunk-e valamit kezdeni szeretett autójával. Meglepetten tapasztaltuk, hogy a gépkocsi motorháztetején a lakk erősen pattogzott - helytelen fényezési munka okán (!)-, ezért azt tanácsoltuk ügyfelünknek, hogy egy az eredetivel teljesen hasonló, metálfényű fóliával húzzuk be az autót öv vonaltól fölfelé. Így nem csak az esztétikai hiba tűnt el, de a kialakításnak köszönhetően elértük, hogy egy dekoratív megjelenésű, újszerű kisautót kapjon vissza. Természetesen, ha már hölgy, akkor nem maradhatott el az egyedi dekoráció sem.

Tuning fóliázás
"Csajos" dekoráció:

 Mi is lehetne feltűnőbb, mint egy strasszokkal kiegészített virágminta egy aprócska autó fenekén? Ezt az egyszerű kis mintát néhány csillogó strasszal egészítettük ki, hogy mindenkinek feltűnjön a csillogás. A tulajdonos elmondása szerint, mióta felkerült a dekoráció, a sorban állva, vagy lámpánál várva többen megnézik, megmosolyogják, sőt fotózzák is a munkánkat. Ennél nagyobb elismerést nem is kérünk...!

Tuning fóliázás
Céges flotta:

 Általunk nagyra becsült és kiemelt ügyfelünktől kaptuk a megbízást, varázsoljuk egységessé gépkocsi parkjukat. Megtettük. Az Exitszerviz Kft. komoly cég, mely komoly elvárásokkal és tervekkel keresett fel bennünket. Köszönjük a megtisztelő bizalmat.

Tuning fóliázás
Egyedi jármű dekor:

 Akadnak olyan elképzelések, melyek bár aprólékosak és időigényesek, a munka minden percét élvezzük. Ilyen volt például a képen látható egyedi reklám autó, mely sármintás megjelenésével és a két, az autó teljes hosszán végig futó párhuzamos csíkkal extrém, vad és egyedi megjelenést biztosít a tulajdonosának. Ezt is, mint minden munkánkat, előzetes tervek alapján hagyta jóvá megbízónk.

Tuning fóliázás